Nieuwsbericht en meld je aan als vrijwilliger!

We zijn als kerkenraad en bouwcommissie erg blij en dankbaar u te kunnen melden dat we kunnen gaan starten met de bouw van een nieuwe kerk voor Wijkgemeente De Ontmoeting!

De Gemeente Middelburg gaat hierbij voortvarend te werk. Er is al wat beweging te zien aan de Sandberghlaan en in de afgelopen week is er al begonnen met het aanpassen van de tijdelijke inrit door deze geschikt te maken voor het bouwverkeer. Op korte termijn wordt ook gestart met het aanleggen van de nutsvoorzieningen (Water, elektriciteit, data en riolering).

Maandag 31 augustus wil de bouwcommissie gaan starten met het verwijderen van een aantal bomen. De week erna is het de bedoeling een begin te maken met het graven van nieuwe sloten en wateropslag poelen. Aansluitend wordt de riolering van het buitenterrein en diverse kabels aangelegd. Ook worden de vergader- en directie units geplaatst. In oktober/november willen we vervolgens het gebroken puin aanbrengen op het bouwterrein wat dient als fundering voor de aan te leggen wegen, het parkeerterrein en het gebouw.

De start van de kerkbouw is gepland in ± december 2020 – januari 2021.

We hopen met elkaar op een goede en gezegende bouwperiode.

Lees hier het PDF bericht dat aan de gemeenteleden is verspreid.

nieuwbouw-update_#6

Voor deze eerste fase van voorbereiding hebben we nog dringend vrijwilligers nodig. Dus…..

  • Ben je elektromonteur, wil je ons dan komen helpen met het aanleggen van grondkabels en aansluiten van de units?
  • Ben je loodgieter of infra medewerker, dan kunnen we je hulp goed gebruiken bij het aanleggen van rioleringen en waterleidingen enz.
  • Ben je gewoon hulpvaardig dan kunnen we je hulp goed gebruiken bij diverse werkzaamheden op het bouwterrein. Denk hierbij aan het plaatsen van bouwhekken, units inrichten en schilderen of het helpen van de vakmensen.
  • Ben je timmerman, dan hebben we ook verschillende klussen te doen.

Je kunt je hiervoor aanmelden bij Louis Maljaars, tel. 06 51490114 of vul het formulier op de website, door te klikken op de button hierboven.